För företag

Willefonden hälsar dig varmt välkommen som företag.

Willefondens företagsvän, som företagsvän bidrar du och ditt företag med finansiering i en viktig samhällsfråga, att hjälpa barnen med odiagnostiserade sjukdomarna till en diagnos och att sprida information om sjukdomarna som många av barnen dör av. Att sakna en diagnos innebär även att det är ofta svårt att få den hjälp som sjukvården och samhället erbjuder de med diagnos.

Sjukdomarna är mycket svåra och påverkar hela familjen, varför vi även arrangerar föräldrahelger med föreläsningar, familjeläger med hela familjen och delar ut Guldkanter till barnen som saknar diagnos.

Det är även en tung belastning för sjukvården, eftersom många av barnen blir enormt sjuka och bekostar sjukvården genom att de behöver avancerad sjukvård och dyra utredningar eftersom man inte vet grundorsaken till barnets sjukdom. 

Willefonden arbetar med att bekämpa de odiagnostiserade sjukdomarna genom att få läkare och forskare från hela världen att samarbeta för att lösa de odiagnostiserade sjukdomarna. Willefonden arrangerar Världskongresser för specialister, arbeta med International Network of Undiagnosed Diseases UDNI, där specialister från hela världen samarbetar för att lösa de odiagnostiserade sjukdomarna. Willefonden/Wilhelm Foundation är medgrundare till UDNI. Föreläser för sjukvårdspersonal, allmänheten och föräldrar.

Willefondens arbete är helt beroende av privatpersoner och företag. Allt vårt arbete är ideellt och vi hoppas att ditt företag vill bli Företagsvän eller sponsor. 

Företagsvän erhåller:

  • Diplom
  • Hemsidebanner
  • E-postsignatur
  • Willefondens banner för trycksaker
  • Exponering av företagets logotyp på Willefondens jul och sommarbrev samt hemsida

Tillsammans kommer vi överens om ett belopp, skickar en faktura och därefter hälsar vi dig varmt välkommen på Facebook, som Willefondens företagsvän.

Vill du veta mer kontakta Mikk eller Helene Cederroth info@willefonden.se eller ring 08-51241894

Tillsammans gör vi skillnad, hjälp Willefonden rädda liv!