Bloggar och Instagram

För att ytterligare beskriva verkligheten hur det är att vara förälder till ett eller fler barn utan diagnos, vill vi på Willefonden dela med oss av familjernas vardag.

Instagram:

Följ Edwin och Ellie på mamma Idas blogg

Vi kan verkligen rekommendera att ni följer Ida Anderssons blogg, en funkismammas liv och tankar på Instagram. Många av er kommer att känna igen tvillingarna Edwin och Ellie, som båda två har en odiagnostiserad sjukdom. Du får dessutom ta del av väldigt söta fotografier på deras 4 barn.

Ida har även en utmaning där du för varje km du går/springer/cyklar eller med hjälpmedel så swishar du 10 kr till Willefonden 9005448, vilket vi självklart är väldigt tacksamma över och vill pusha lite extra.. 

 

En man cyklar på en lådcykel där fyra glada barn sitter
Cykeln är en Guldkant från Willefonden till Edwin och hans syskon.

 

Freya Sunshines 

Många av Willefondens följare på Facebook känner redan till Freya Sunshine. Freya har en odiagnostiserad hjärnsjukdom, men trots sin svåra sjukdom så gör hon enorma framsteg och är alltid glad.

Nu kan ni även följa Freya på Instagram @teamfreya11 där pappa Graham och mamma Johanna bjuder er på ett härligt leende från Freya varje fredag. Vi måste självklart visa Freya och pappa Grahams dans, som i dagsläget setts av 10 miljoner (!) och uppmärksammats av bl a Good Morning America. Tryck på bilden nedan om du vill kika på videon.  '

Skrattande flicka dansar med sin pappa
Tryck på bilden så ser du den underbara filmen med Freya

Bloggar:

Vi vill börja med bloggen Sju underverk där vi får följa mamma Annas Silfvers vardag med lilla Thelma och hennes sex syskon. Anna skriver om sin lilla Thelma som nu har fått en diagnos efter ha varit odiagnostiserad en längre tid trots att helgenomsekvensering var gjord. 

 

Länk till föräldrars bloggar och Instagram om att vara funkisförälder till ett odiagnostiserat barn
Lilla Thelma med mamma Anna